Cautare

62340 de rezultate pentru "scolile din poiana mare" (4.01 secunde)
Desi ar putea beneficia de finantari SAPARD, nici macar un grup de producatori din Oltenia nu si-a manifestat dorinta de a primi un astfel de sprijin financiar.
Cladirile administrative CFR ar putea fi scoase la vânzare pentru stingerea creantelor.Sucursala Regionala Craiova a CFR Infrastructura risca sa ramâna fara sediu din cauza datoriilor de peste 880 de miliarde de lei vechi pe care le-a acumulat catre CEZ Distributie, firma desprinsa din fosta Electrica Oltenia.
Potrivit acestuia, editia din 2012 va avea aceleasi conditii ca anul trecut, insa numarul de masini casate va fi mult mai mic. ... Seful AFM spune ca ritmul casarilor de masini vechi nu va mai ajunge la cel din anii trecuti, din cauza ca nu prea mai sunt rable.
Asa cum amintea purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Social Democrat, Claudiu Branzan, PSD a definitivat o parte din lista candidatilor cu care va intra in cursa de la locale. ... Sunt 34 de candidati pentru functiile de primar si pentru consilierii locali din comunele judetului Galati.
"Despre traseul conductei nu va pot spune foarte multe, doar ca traverseaza Dunarea, de la vecinii din Bulgaria, si ajunge undeva in zona localitatii doljene Ostroveni, merge spre Gighera, Gangiova, Valea Stanciului, Dranic, Segarcea, Calopar, Varvor, Terpezita si iese din Dolj prin dreptul localitatii Botosesti-Paia", a declarat Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj.
Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va suplimenta cu 30.000 numarul de tichete din Programul "Rabla" ... Surse din fabrica, citate de Mediafax, sustin ca perioada de inactivitate s-ar putea prelungi la sapte zile.
Dupa-amiaza si spre seara din loc in loc apar ploile si in restul tarii, mai ales averse, posibil chiar si descarcari electrice.
Se pot preface ca au mare grija de banul public, de binele societatii. ... Matusile loco au luat locul unchilor bogati din America din prima jumatate a secolului trecut. ... Multi isi vad neamurile numai acum, intoarse din Occident cu masinile second hand burdusite de cadouri.
Prietenii mei, fiindca asa ne numim toti cei care dialogam in Poiana lui Iocan a Facebook-ului, par, unii, anormali.
Discurs sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, la evenimentul TSD Satu Mare - 14.05.2014 Transcriere Multumesc mult de tot! ... Daca m-ati intreba ce mi-as dori cel mai mult si cel mai mult, ar fi sa fiu din nou presedinte la TSD!
Desi agentiile de turism au lansat deja ofertele pentru vacanta de Paste, atat la munte, cat si la mare, turistii nu se inghesuie deocamdata sa-si faca rezervari.
Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau. ... Prognoza meteorologilor arata ca va ploua in localitatile Racari, Brezoaele, Ciocanesti, Contesti, Crevedia, Lunguletu, Poiana, Potlogi, Slobozia Moara, Tartasesti din judetul Dambovita.
Cei care nu faceau parte din tara lor erau intruchiparea raului. ... Oamenii din Vadimland nu prea ii sufereau pe cei care refuzau sa le cinte in struna si ii amenintau ca ii impusca in poiana principala a padurii sau ca ii trimit sa sape la canalul de linga corturi.
4 destinatii de 1 Mai, daca nu ai chef de mare Transilvania, Delta Dunarii sau Poiana Brasov pot fi alegeri inspirate pentru vacanta de 1 Mai, daca vrei sa eviti aglomeratia de pe litoral.
din anii 80 în legendă ... Oficial, în gura mare, nu am auzit decat ce minunată ... ce s-a încheiat „Poiana boilor”, una din puţinele demonstraţii de comedie totală, un spectator a urcat pe scenă
Pentru ca tentatia cumparaturilor este mare în rândul craiovenilor, acestia prefera apartamentele situate în vecinatatea centrelor comerciale.
Pentru ca tentatia cumparaturilor este mare în rândul craiovenilor, acestia prefera apartamentele situate în vecinatatea centrelor comerciale.
Din acest punct de vedere, conteaza foarte mult varsta si starea cladirii, precum si zona in care se afla aceasta. "Apartamentele situate in zona centrala vor avea o crestere a pretului mai mare decat cele din cartiere.
Izolarea, deoarece in plan emotional un copil este extrem de afectat, reprezinta un mare pericol al acestui fenomen pe care il inregistram in Romania.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a efectuat ieri o vizita in judetul Satu Mare. Fostul premier a inspectat, cu aceasta ocazie, noua sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din localitate.
google-analytics.com